Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Ooppera Tahkolla

Valitettavasti haulla ei löytynyt tapahtumia.

Tunne kaupunkisi

Kaikukids_kesäasu-6-5-21-RoosaPalokangas_web

Lapsille, lapsenlapsille ja kummilapsille haluaisi aina antaa vain parasta. Välillä sormi voi mennä suuhun kaikkien vaihtoehtojen edessä – varsinkin, jos haluaisi suosia vastuullisia valintoja. Silloin on hyvä, kun joku muu tekee seulontatyön. – Olen valinnut myymälääni vain tuotteita, jotka on tuotettu eettisesti ja ekologisesti. Esimerkiksi suurin osa puuvillasta on GOTS-sertifioitua, mikä varmistaa luonnonmukaisuuden ja sen,…

ihminen_kaiken_keskiossa_7-2020_pk_web

Pohjois-Savossa on draivia: täällä kehitetään kansainvälisesti huikeita innovaatioita, yritykset yhteen liittäviä ekosysteemejä sekä kätellään globaalia maailmaa suurten kansainvälisten yritysten toimesta. Kolikon toisella puolella on leppoisa elämäntyyli, josta saa helposti rakennetuksi vaihtoehdon ruuhka-Suomelle. – Savosta on moneksi. Pohjois-Savon keskuskaupunki on sivistyksen kehto aina alkaen Minna Canthista ja J. V. Snellmanista ja tullen moderniin terveysteknologiaan sekä teollisuuteen….

Tutustu lisää sivuillamme

Oodia