Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Yhdistystapahtumat

Tänään

Viikonloppuna

Ensi viikolla

Tunne kaupunkisi

HuippuCenter-8-11-Joulu-Mirka-Happonen-3_web

Koko perhe ilahtuu elämyksellisestä liikunta- ja hyvinvointilahjasta. Huippu Centerin Eveliina Liimataisen mukaan terveyttä ja hyvinvointia edistävät lahjat ovat usein mieluisia. – Lahjakortti on mainio tapa muistaa läheistä. Miten olisi hyppyaikaa trampoliiniareenalle, alkupanos kuntosalijäsenyyteen tai vaikkapa yksilövalmennus? Henkilökohtaisen valmentajan avulla lahjansaaja pääsee varmemmin kohti omia tavoitettaan, vinkkaa Liimatainen. Lahjakortin voi osoittaa suoraan tietylle palvelulle tai pelkästään…

Rouvasväenyhdistys-juhlatila-1-1-3-2021-Mirka-Happonen-2_web

Kuopion Rouvasväenyhdistys tarjoaa vuokralle kaupungin tyylikkäimmät kokous- ja juhlatilat kauniista Piispantalosta. Vuonna 1856 valmistunut Piispantalo on idyllinen kohde keskellä historiallista puu-Kuopiota. Piispa Frosteruksen rakennuttama upea talo kätkee sisäänsä ainutlaatuisen kulttuuriympäristön, jossa voi juhlia ja kokoustaa kristallikruunujen säihkeessä. Rakennuksen helmi on 90 neliön kokoinen Kristallisali. Entisaikojen tunnelmaa tihkuva huone tarjoaa juhlavan miljöön jopa 100 hengen tilaisuuksille….

Tutustu lisää sivuillamme

Oodia