Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
La 4.2. klo 20:00
Paikka
Ravintola Ottopoika Kauppakatu 40-42, Kuopio
Järjestäjä

Anzillu & Se, Josta ei puhuta

Anzillu & Se, Josta ei puhuta
Kuva: Ravintola Ottopoika

Anzillu on Helsingissä vuonna 2019 perustettu äärimetalliyhtye. Bändi leipoi kaikessa rauhassa koronan aikana levyn valmiiksi ja nyt debyytti "EX NIHILO" näkee päivänvalon 27. tammikuuta M-Theory Audion kautta.

Luvassa siis täyslaidallinen uutta levyä lavalta yleisöön toimitettuna. Musassa bändi sekoittelee vimmaisen thrashin, raskaan kuolon ja groove metallin sekasoppaa. Siispä vauhtia ja vaarallisia tilanteita luvassa!

Se, josta ei puhuta on vuonna 2007 perustettu iisalmelainen metalliyhtye, jonka musiikissa yhdistyy alkukantainen aggressio tummanpuhuviin melodioihin. Sanoituksissa seilataan viinahuuruissa uppoavalla laivalla suoraan syviin vesiin. Yhtye julkaissut debyyttinsä ”Ne, joista ei puhuta 2010 ja heti perään 2011 ”Musta, kylmä, syvä ja samea”. Yli kymmenen vuoden tauon jälkeen yhtye julkaisi 2022 levyn ”Gehenna.”

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa