Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Ke 19.7.2023 klo 14:00 - 15:00
Paikka
Ramin Konditoria Puijonkatu 23, Kuopio
Järjestäjä

BarokkiKuopio: Kahvikonsertti kuopiolaisittain

BarokkiKuopio: Kahvikonsertti kuopiolaisittain
Kuva: BarokkiKuopio

BarokkiKuopion perinteisesti avaavassa kahvilakonsertissa tarjoillaan kattaus kesäiseen iltapäivään sopivaa musiikkia kuopiolaisten muusikkojen esittämänä! Samalla voi nauttia Ramin konditorian kertakaikkisen herkullisista antimista.

”Ei puro, vaan valtameri pitäisi olla hänen nimensä.”, kerrotaan Beethovenin lausahtaneen esikuvastaan J. S. Bachista (puro on saksaksi Bach). Yksi tämän valtameren huilukirjallisuuden helmistä on Bachin aurinkoa ja valoa tulviva E-duuri sonaatti, jonka Bach sävelsi vuonna 1741 ollessaan vierailulla Potsdamissa.

Michel Blavet (1700–1768) oli aikansa huiluvirtuoosi sekä säveltäjä, jonka teoksissa luonto ja fantasiamaailma ovat vahvasti läsnä. Luontoteemaan mukaisesti konsertissa kuullaan Blavet’n kuudesta huilusonaatista kaksi: numero 4 La Boucot (kukkakimppu) sekä numero 6 La Lumagne (etana).

Kosmopoliitti Reynold Hahn (1874–1947) on kotoisin Venezuelasta, mutta sittemmin hän muutti Ranskaan ja opiskeli Pariisissa. Hän eli keskellä Pariisin vilkasta kulttuuriyhteisöä ja keräsi vaikutteita niin oman aikansa kuin aiempien vuosisatojen musiikkityyleistä. Hahnin tunnekylläisissä teoksissa Romanesque ja A Chloris on aistittavissa ihmisen ikiaikaisia sisäisiä syviä tuntoja: rakkautta, onnellisuutta ja riipaisevaa kaihoa.

J. S. Bachin - M. Blavet - R. Hahn

Konsertissa kuullaan Kuopion kamarimusiikkiseura KuKaMus ry:n taiteilijoita:

Teea Karttunen, huilu
Heidi Miettunen, sello
Natalia Sadovnitchaia, cembalo / piano

Liput: Vapaa pääsy, käsiohjelmat 10 €

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.