Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
19.4.2021 - 25.4.2021
Paikka
Kuopio
Järjestäjä
Itä-Suomen Muoto ry
https://dwk.fi/

Design Week Kuopio

Design Week Kuopio
Kuva: Design Week Kuopio

Design Week Kuopio nostaa esille itäsuomalaista muotoilua ja paikallista yhteistyötä. Tapahtuma kokoaa yhteen itäsuomalaisia muotoilualan ammattilaisia ja yrityksiä, muiden alojen yrityksiä ja alueen asukkaita viikon aikana järjestettävien erilaisten tapahtumien muodossa. Haluamme innostaa ihmisiä kokeilemaan uusia asioita ja tekemään rohkeasti yhdessä jotain aivan älytöntä! Tänä vuonna tapahtumaviikon teema Hic Sunt Design(ers), eli Täällä ovat muotoilu/muotoilijat, pyrkii näyttämään aiempaa laaja-alaisemmin itäsuomalaista muotoilua ja muotoiluntekijöitä.

Tapahtumaviikko koostuu erilaisista muotoilutapahtumista liittyen teolliseen muotoiluun, muotiin, arkkitehtuuriin, teknologiaan, graafiseen suunnitteluun, palvelumuotoiluun, muotoiluajatteluun ja yrittäjyyteen. Tapahtumat järjestetään yhteistyössä kumppaneiden ja alueen toimijoiden kanssa.

Design Week Kuopio-tapahtumaviikko järjestetään perinteisesti huhtikuussa 19.-25.4.2021. Poikkeukselliset olosuhteet vaikuttavat viikon tapahtumien luonteeseen. Osa tapahtumista järjestetään etänä tai muutoin uudenlaisessa muodossa. Tapahtumien osallistujamääriä on myös rajattu, jotta voimme järjestää tapahtumat turvallisesti.

Tärkeässä osassa tapahtumaviikolla on tänä vuonna jo 6. kertaa jaettava Savolainen suoraviiva -muotoilutekotunnustus!

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa