23.9.2022 - 25.9.2022
Kylpylähotelli Kunnonpaikka Jokiharjuntie 3, Vuorela

Diabetes meidän arjessa -viikonloppu ykkösille puolisoineen

Kuva: Suomen Diabetesliitto ry

Diabetes meidän arjessa on virkistävä viikonloppu tyypin 1 diabetesta sairastaville työikäisille ja heidän puolisoilleen!

Kurssiviikonlopun aikana palautetaan mieleen diabetesasioita, tavataan muita diabeetikoita läheisineen ja jaetaan ajatuksia arjesta tyypin 1 diabeteksen kanssa. Viikonloppu voi tuoda uusia työkaluja diabeteksen hoitoon ja jaksamiseen molemmille.

Kurssilla on mukana lääkäri, diabeteshoitaja, psykologi ja liikuntasuunnittelija.

Diabetes meidän arjessa -viikonloppukurssi 23.-25. syyskuuta 2022 hotelli Kunnonpaikassa Siilinjärvellä.

Ilmoittautuminen:Link icon Linkki

Liput: Viikonloppukurssin hinta on 80 euroa. Hinta sisältää ohjauksen, majoituksen kahden hengen huoneessa ja täysihoidon.