Pe 7.10. klo 17:00 - 19:30
Siilinjärven Parkour Akatemia Vesijärventie 9, Siilinjärvi

Ei Saa Koskea Maahan -rata perheille

Kuva: Siilinjärven Parkour Akatemia

Lattia on laavaa! Tai täynnä krokotiilejä. Tai ehkä verotuspäätöksiä ja hammaslääkärikäyntejä. Joka tapauksessa vain yksi sääntö pätee: MAAHAN EI SAA KOSKEA.

Järjestämme uuden salimme kunniaksi sekä siilinjärveläisten riemuksi koko perheen (3-14v + aikuinen) Ei Saa Koskea Maahan -radan! Salille on rakennettu jättimäinen rata, joka on tarkoitus päästä kokonaan läpi koskematta maahan. Hyppien, kiipeillen, tasapainoillen - vain mielikuvitus on rajana!

Varaa paikkasi kahdesta eri aikatauluvaihtoehdosta sopivin. Rataa on aikaa kiertää vapaasti tunnin ajan. Näillä rajoituksilla pidämme tapahtuman turvallisena kaikille osallistujille. Voit ilmoittaa koko perheen yhdellä ilmoittautumisella.

AIKATAULU:
PE 7.10.2022
klo 17-18 3-6 -vuotiaat + aikuiset
klo 18-19:30 7-14 -vuotiaat + aikuiset

Ilmoittautuminen:Link icon Linkki

Liput: Tapahtuma on ilmainen!

Ei tapahtumia.