Erityisruokavaliot kahviloissa ja ravintoloissa- koulutus
Erityisruokavaliot kahviloissa ja ravintoloissa- koulutus
Kuinka onnistut palvelemaan erityisruokavalio asiakkaita entistä paremmin? Haluatko nostaa erityisruokavaliot yrityksesi myyntivaltiksi? Erityisruokavaliot lisääntyvät ja tuotteita sekä raaka-aineita tulee koko ajan lisää tarjontaan. Tule päivittämään tietosi erityisruokavalioista!
Aika: 27.10.2021 klo 12–14.30
Paikka: Teams-yhteys
Kohderyhmä: Ravintola- ja kahvila-alan yrittäjille ja heidän henkilöstölleen sekä joukkoruokailun henkilökunnalle
Ohjelma:
klo 12–12.10 Tervetuloa koulutukseen
Henna Lehikoinen, projektipäällikkö, Savonia AMK
klo 12.10–13.40 Yleisimmät erityisruokavaliot ja asiakasturvallisuus
Eija Lindberg HoReCa-asiantuntija, Keliakialiitto ry
Jaloittelutauko
klo 13.45 –14.15 Erityisruokavaliot leivonnassa ja ruoanvalmistuksessa
klo 14.15 –14.30 Keskustelua ja tilaisuuden päätös
Ilmoittautuminen: Linkki