Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Pe 20.10.2023 klo 19:00
Paikka
Kuopion kaupunginteatteri Niiralankatu 2, Kuopio
Järjestäjä

HOMMA HOITUU - THE PRODUCERS

HOMMA HOITUU - THE PRODUCERS
Kuva: Sampo Jaakkola

New York, 1959. Kaiken kokenut Broadway-tuottaja Max Bialystock on suurissa rahavaikeuksissa. Kirvelevien tappioiden jälkeen Max ja hänen kirjanpitäjänsä Leopold Bloom keksivät nerokkaan ja nopean rikastumiskeinon: tehdään takuuvarma floppi! Niillä ei ole tuotto-odotuksia ja ylijäänyt raha laitetaan omiin taskuihin.

Kaksikko päättää etsiä kaikkien aikojen mauttomimman käsikirjoituksen, joka ivaa tasapuolisesti kaikkia. He haalivat miljoonittain rahoitusta sekä palkkaavat täysin lahjattoman pääosan esittäjän ja ohjaajan. Ja sitten vain odottamaan murska-arvosteluja. Suunnitelma on aukoton... tai niin he ainakin luulevat.

Tarina perustuu Mel Brooksin kulttimainetta nauttivaan Oscar-palkittuun elokuvaan vuodelta 1967. Musikaali sai ensi-iltansa Broadwaylla vuonna 2001 ja voitti huimat 12 Tony-palkintoa rikkoen siihenastisen ennätyksen, jota piti hallussaan Hello, Dolly. Huiman suosion saaneesta musikaalista tehtiin elokuva vuonna 2005. Nyt tämä hävyttömän hauska hitti-musikaali saapuu Kuopion kaupunginteatterin suurelle näyttämölle.

Rooleissa: Puntti Valtonen, Mikko Rantaniva, Mikko Paananen, Risto Korhonen, Atte Antikainen, Lotta Vaattovaara, Santeri Niskanen, Sari Happonen ja Lina Patrikainen

Ensemble: Juha Antikainen, Mirjami Hanhisalo, Anni-Ilona Hiltunen, Laura Hiltunen, Olli-Pekka Hiltunen, Taimi Huovinen, Jenna Kosunen, Aliisa Laajala, Milja Murto, Lina Patrikainen, Inka Savolainen, Katja Rajaniemi, Rosaliina Telekäinen, Essi Tiainen, Heidi Laakso ja Tommi Markkanen.

Orkesteri:
Viulu: Elisabeth St-Cyr / Henna Korkalainen
Huilu ja piccolo: Päivi Väisänen / Teea Karttunen
Klarinetti ja saksofonit: Pekka Toivanen / Minea Suhonen
Trumpetti: Tapani Heiskanen / Remigijus Sereckis
Pasuuna: Jari Lehtosaari / Sinikka Taalikainen
Harmonikka ja kosketinsoittimet: Petri Makkonen / Pasi Horttanainen
Piano ja kosketinsoittimet: Elina Lehikoinen / Hannu Hiltula
Basso: Markku Lehikoinen / Kiira Siikavirta
Rummut ja lyömäsoittimet: Vilho Kananen / Mikko Rautiainen
Lyömäsoittimet: Heikki Haataja / Paulus Rannankari

Liput: 53€ / peruslippu
49€ / eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 16-vuotiaat)
45€ / ryhmät (väh. 20 hlöä), pyörätuolit
Avustajat ilmaiseksi, mutta heilläkin on oltava paikkalippu.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.