Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
22.9. - 23.9.
Paikka
Hophaus Kuopio Kauppakatu 39, Kuopio

Hophaus Kuopio Oktoberfest Weekend

Hophaus Kuopio Oktoberfest Weekend
Kuva: Hophaus Kuopio

22.-23.9. juhlitaan Hopparissa perinteiseen tapaan saksalaista kansanjuhlaa. Tarjolla teemaan sopivaa olutta, purtavaa ja livemusiikkia.

Hanasta tarjoiltavat Oktoberfest erikoisuudet:

Pohjala Oktoberfest 4,7%
Hallertauer Mittelfrüh humalaa, Munich mallasta sisältävä erittäin raikas ja rapea saksalaistyylinen Oktoberfestolut. Kauniin kellertävä väri ja erinomainen juotavuus takaavat todellisen makunautinnon.

Erdinger Oktoberfest 5,7%
Tunnetun Erdinger-vehnäolutpanimon Oktoberfest-juhlintaan räätälöity hefeweisse. Tyylikäs, perinteitä kunnioittava saksalainen suodattamaton vehnäolut on täydellinen janonsammuttaja juhlinnan lomassa.
Hanat tarjoillaan kaikenkokoiseen janoon aina parista desistä litran tuoppeihin asti!

PURTAVAA

Härkäpastramia, ilmakuivattua copakinkkua, vuohenmaito-gruyerejuustoa, cocktailkurkkua, punasipulihilloketta, piparjuurituorejuustoa ja pretzeliä.
(Laktoositon)
Tämä lautanen hintaan 12,00€ (S-kortilla 10,00€)

Hyvän juoman ja ruoan lisäksi viikonlopun kruunaa livemusiikki, josta molempina iltoina vastaa Tomi Tuovinen. Cover-biisejä akustisella kitaralla ja looper-pedaalilla höystettynä, unohtamatta yleisön toiveita! Molempina iltoina showtime klo 22:00.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.