Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
Pe 21.1. klo 20:00 - 01:30
Paikka
Pannuhuone Gust. Ranin Kauppakatu 25, Kuopio

Humu-klubi #72 – Lyyti, (proto)Torvinen

Humu-klubi #72 – Lyyti, (proto)Torvinen
Kuva: Humu-klubi

Humu-klubin kymmenes toimintavuosi käynnistyy perjantaina 21. tammikuuta. Juhlavuoden ensimmäisellä klubilla nähdään tämän hetken puhutuimpiin indie-artisteihin lukeutuva Lyyti sekä kolmatta albumiaan juhlistava (proto)Torvinen.

LYYTI

Humu-klubilla soolona esiintyvä Lyyti on peloton lauluntekijä, joka etsii lohtua ja kukoistusta. Keikoilla ei jyrkänteiltä vältytä eikä kyynelvettä säästellä. Esikoisalbumi Meitä ei ole kutsuttu ilmestyi helmikuussa 2020 ja oli yksi edellisvuoden parhaista tulokasalbumeista. Juuri Emma-ehdokkuuden napannut loistava kakkosalbumi Toiveet ja helyt ilmestyi syyskuussa 2021.

(PROTO)TORVINEN

(proto)Torvinen on joensuulaismuusikko Timo Torvisen keksimä keinoäly ja rock-tietokone, joka tuottaa vinksahtanutta popmusiikkia tutisevilla rumpukoneilla, huojuvilla syntikoilla ja surisevilla kitaroilla. Omasta mielestään (p)T on Itä-Suomen Prince, megaluokan musiikillinen friikki ja älypää, joka ammentaa tekemisiinsä kaikista neljästä musiikkilajista, siis populaarimusiikista, taidemusiikista, kansanmusiikista ja noisesta.

Tapahtumaa tukemassa Pohjois-Savon kulttuurirahsto.

Liput: Liput 10 €

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa