Hyvinvointia ruuasta – mitä syömme tulevaisuudessa ja onko oma lautasesi kunnossa?
Millainen on tulevaisuuden ruokatrendi? – onko lautasella jatkossa sirkkoja, keinolihaa vai kasvisruokaa? Miten syöt ja juot itse? Kun ymmärrät, millainen ruokavalio tukee hyvinvointia, ymmärrät myös sitä vaalivien asiakkaiden tarpeita ja toiveita.
Aika: 30.9.2021 klo 13:00-15:30
Paikka: Kylpylähotelli Rauhalahti, Katiskaniementie 8 tai etäyhteys
(koronatilanteen vaatiessa tilaisuus järjestetään etäyhteydellä)
Kohderyhmä: Erityisesti ruoka-alan ammattilaiset, mutta tilaisuus soveltuu myös muille teemasta kiinnostuneille.
Ohjelma
13:00-14:00 Vastuullisuus – tulevaisuuden tärkein ruokatrendi
Ruuan ekologiset ja eettiset vaikutukset
Mari Koistinen, MMM, tietokirjailija
14:00-14:15 Päiväkahvi ja verkostoitumista
14:15-15:15 Oman lautasen kautta asiakkaan valintojen ymmärtämiseen
Kati Laine, TtM, lail. ravitsemusterapeutti, Ravistamo Oy
Ilmoittautuminen: Linkki