Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2021.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
To 30.9.2021 klo 13:00 - 15:30
Paikka
Kylpylähotelli Rauhalahti Katiskaniementie 8, Kuopio

Hyvinvointia ruuasta – mitä syömme tulevaisuudessa ja onko oma lautasesi kunnossa?

Hyvinvointia ruuasta – mitä syömme tulevaisuudessa ja onko oma lautasesi kunnossa?
Kuva: Taste Savo

Millainen on tulevaisuuden ruokatrendi? – onko lautasella jatkossa sirkkoja, keinolihaa vai kasvisruokaa? Miten syöt ja juot itse? Kun ymmärrät, millainen ruokavalio tukee hyvinvointia, ymmärrät myös sitä vaalivien asiakkaiden tarpeita ja toiveita.

Aika: 30.9.2021 klo 13:00-15:30
Paikka: Kylpylähotelli Rauhalahti, Katiskaniementie 8 tai etäyhteys
(koronatilanteen vaatiessa tilaisuus järjestetään etäyhteydellä)

Kohderyhmä: Erityisesti ruoka-alan ammattilaiset, mutta tilaisuus soveltuu myös muille teemasta kiinnostuneille.

Ohjelma
13:00-14:00 Vastuullisuus – tulevaisuuden tärkein ruokatrendi
Ruuan ekologiset ja eettiset vaikutukset
Mari Koistinen, MMM, tietokirjailija

14:00-14:15 Päiväkahvi ja verkostoitumista

14:15-15:15 Oman lautasen kautta asiakkaan valintojen ymmärtämiseen
Kati Laine, TtM, lail. ravitsemusterapeutti, Ravistamo Oy

Ilmoittautuminen:Link icon Linkki

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa