Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
9.10.2023 - 20.11.2023 klo 17:30 - 17:30
Paikka
Kettulanlahti Taivalharjuntie, Kuopio
Järjestäjä

Hyvinvoiva minä - työpaja

Hyvinvoiva minä - työpaja
Kuva: Voimaa kuvista/Hannele Räty

Oletko sinä miettinyt viime aikoina kuka oikein olet? Onko arki vienyt kaiken aikasi etkä ole ehtinyt pysähtymään oman itsesi äärelle miettimään mitä s i n ä haluat ja mitkä asiat ovat s i n u l l e tärkeitä?

Nyt sinulla on mahdollista pysähtyä ajan kanssa rauhoittumaan juuri noiden kysymysten äärelle.

Työpajassa pääset sukeltamaan astetta syvemmälle omaan itseesi, erilaisiin puoliisi, supervoimiisi ja sinulle tärkeisiin asioihin voimauttava valokuva- ja valokuvapäiväkirjamentelmien avulla.

Työpajan tehtävät auttavat sinua havainnoimaan itseäsi sekä elämääsi hieman uudesta näkökulmasta. Valokuvaustehtävien avulla silmäsi avautuvat myös huomioimaan ympäristöä hieman uudella tavalla.

Yksi kokoontumiskerta on valokuvauskerta, jolloin vietämme aikaa yhdessä luonnossa ja minä kuvaan sinusta uudet voimakuvasi.

Työpajassa uudet voimakuvat katsomme yhdessä ja sanoitamme kaiken sen kauniin mitä kuvissa näemme. Kauniit asiat saat myös kirjallisena toisilta osallistujilta, joten näin saat palata tähän hetkeen kuvien ja kauniiden sanojen muodossa vielä useita kertoja uudelleen.

* Tapaamisia viisi, kestoltaan 1,5h/kerta
* Tapaamiset kahden vko välein
* Valokuvauskerta sovitaan yhdessä ensimmäisellä kerralla, yleensä la/su päivä

Hinta 150€/hlö sis.
* Tapaamiset ja pientä naposteltavaa tapaamisissa
* 15 kpl voimakuvia sinusta muistitikulle tallennettuna

Ilmoittautuminen:hannele.raty@voimaakuvista.fi

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.