Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
Su 29.5. klo 14:00 - 16:30
Paikka
Kuopion musiikkikeskus Kuopionlahdenkatu 23, Kuopio

Iloinen leski

Iloinen leski
Kuva: OperArt Oy

La 24.4.2021 ja la 28.8.2021 Iloinen Leski -operetin esitykset on siirretty tiistaille 14.12.2021 klo 18. Jo ostetut liput käyvät 14.12.2021 esitykseen sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei ole sopiva, lippupalautuksia otetaan vastaan 15.8.2021 saakka.

Lippupalautukset hoitaa Lippupiste:

Lippupalautukset Lippupisteen kautta Link icon Linkki
Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:
Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Iloinen Leski (Die lustige Witwe) on suomalaisten suosiman Franz Léharin vuonna 1905 säveltämä suosittu operetti. Operetin tunnetuimpia sävelmiä ovat Viljalaulu, sekä Iloisen Lesken valssi.

Hanna Glawari on perinyt mieheltään 20 tuhatta frangia, mutta Paroni Zeta on saanut ohjeet ettei Glawaria saa päästää lähtemään köyhyyden runtelemasta valtakunnasta. Zetan suunnitelma on naittaa Glawari nuorelle pontevedrolaiselle poikamiehelle; Kreivi Danilolle pitääkseen valtava omaisuus valtakunnassa, ja välttääkseen suuren talouskriisin.

Käy ilmi, että Glawari, ja Danilo ovat ex-rakastajia, mutta Danilo ei lämpene ajatukselle, sillä rakkauden tunnustus asettaisi hänet samalla viivalle muiden miesten kanssa, jotka ovat pelkästään Glawarin rahojen perään. Danilo isänmaallisena miehenä rupeaakin oitis etsimään varakkaalle leskelle sopivaa pontevedrolaista aviomiestä.

Päärooleissa: Laura Pyrrö, Jyrki Anttila, Jukka Romu
Ohjaaja: Juulia Tapola
Kesto noin 2 h 30 min, sisältää väliajan

Järj. OperArt Oy
Liput: 43 € / 38 € ryhmät väh. 10 hlöä
Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu.
Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Liput: Liput: 43 € / 38 € ryhmät väh. 10 hlöä

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa