Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2022.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Pe 7.10.2022 klo 19:00
Paikka
Kuopion kaupunginteatteri Niiralankatu 2, Kuopio
Järjestäjä

Iso Iita ennakko

Iso Iita ennakko
Kuva: Sampo Jaakkola

Saako savolaisista koskaan tarpeekseen?
- Ei todellakaan, nehän naarattaa meitä aena!

Nyt on vihdoinkin nähtävillä Heikki Kujanpään ja Antti Heikkisen raapustama vinkeä ja turhankin rohkea Iso Iita komedia.

Seminologi Iida Railo, tuttuin kesken Iso Iita, saapuu savolaiskylän apteekkiin etsimään vanhempiaan. No heitä ei meinaa löytyä, mutta aika paljon muuta sitten löytyykin. Apteekkari Aatun venkoilu kahden naisen välissä, sutki murhasuunnitelma ja apteekkarin tyttären pelko pysyä neitsyenä ”for ever”. Ehtaan savolaiseen saippuaoopperaan mahtuu vielä hyvin mukaan lullukka maalari, vaimoa kaipaava kyläpoliisi (huom. koiranotto maksaa, mutta vaemo on ilimanen) ja legendaarinen Kala-Paavo, josta juttua piisaa.

Kaikki tämä parisuhdehässäkkä tapahtuu yhden vuorokauden aikana, juhannuksena. Silloinhan perinteisesti ihmiset tulevat vähän hulluiksi ja savolaisiksi!

Iso Iita – ehta savolainen saippuaooppera.

Rooleissa Katri-Maria Peltola, Lotta Vaattovaara (vier.), Puntti Valtonen, Sari Happonen, Sari Harju, Atte Antikainen, Ari-Kyösti Seppo ja Ilkka Pentti.

Liput: 35,50 € / peruslippu
33,50 € / eläkeläiset, opiskelijat, lapset (alle 16v.), työttömät, varusmiehet
31,50 € / ryhmät, pyörätuolit.
Avustajat veloituksetta, mutta heilläkin on oltava paikkalippu.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa