Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.
Aika
7.2.2023 - 30.5.2023 klo 12:00 - 14:00
Paikka
Melankadun toimintakeskus, liikuntasali Melankatu 10 B, Kuopio
Järjestäjä

Jaettu tulevaisuus -työpajat

Jaettu tulevaisuus -työpajat
Kuva: Kuvaaja: Karri Lämpsä

Yli 60-vuotiaille suunnatuissa Jaettu tulevaisuus -työpajoissa pohditaan ja tunnustellaan tulevaisuutta. Millaisen kaupungin ja maailman haluaisimme jälkipolville jättää?

Osallistujille maksuttomissa taidetyöpajoissa tutkitaan Kuopiota kotikaupunkina, sen herättämiä muistoja ja tuntua. Kävely, piirtäminen, tunnustelu, liike sekä ääni johdattavat meidät matkalle omaan kaupunkiimme ja toiveisiin sen tulevaisuudesta. Hyödynnämme työskentelyssä tuttuja ja tuntemattomia karttoja sekä luomme uusia. Työpajoissa tutustumme myös nykyteknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin hahmottaa ja tutkia maailmaa. Yhdessä pohdimme millainen olisi unelmien tulevaisuus ja mitä voimme oppia kuuntelemalla toisiamme ja elinympäristöä tarkasti kaikki aistit avoinna?

Työpajoissa ohjaajina ovat taiteilijat Emma Fält ja Anna-Maria Väisänen.

MISSÄ?
Melankadun toimintakeskus, liikuntasali
Melankatu 10 B
70500 Kuopio

MILLOIN?
7.2.–30.5.2023
Joka tiistai klo 12–14
Ei kokoontumista 28.3. ja 11.4.

OSALLISTUJALLE
Työpajoihin osallistuminen on maksutonta, ja kaikki yli 60-vuotiaat ovat tervetulleita mukaan. Erityisesti etsimme mukaan sellaisia ikääntyneitä henkilöitä, joiden elämäntilanteessa on tapahtunut jokin muutos esim. eläkkeelle jääminen, sairastuminen tai lähiomaisen kuolema.

Voit osallistua työpajaan yhden kerran tai tulla mukaan vaikka joka viikko!

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.