Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2022.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
23.9. - 9.10.
Paikka
Kreatorio Kuninkaankatu 21, Kuopio

Jitka Hirvelä: KAKSI SUUNTAA

Jitka Hirvelä: KAKSI SUUNTAA
Kuva: Kreatorio

Kaksi suuntaa Kreatoriossa ajalla 23.9.-9.10.2022 ke-pe klo 17-20, la-su klo 12-15.

Tsekeissä syntynyt, Jyväskylässä asuva valkokuvaaja Jitka Hirvelä luo kuvaa intuitioon nojaavalla ja tutkivalla otteella. Omaperäisissä, kauniissa ja koskettavissa teoksissaan hän yhdistää valokuvaa ja maalausta, tuoden tekniikkansa kautta esiin myös näkymättömän.

Omien sanojansa mukaan työskentely kuvan parissa on Hirvelälle aina jännittävää uusien asioiden löytämistä. Kaksi suuntaa näyttelyn kautta hän tekee näkyväksi kokemustaan kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä ja haluaa tuoda esiin myös sitä, kuinka taiteen avulla voi lieventää mielenterveysongelmia. Valokuvan ja maalauksen liitto mahdollistaa hetkellisyyden, hetken hallinnan ja hallitsemattomuuden elementtien samanaikaisen läsnäolon. Hirvelän tavoin myös katsoja pääsee tutkimaan, sekä visuaalisen muodon kautta myös käsittellistämään, miltä masennus- ja maniajaksot näyttävät.

Liput: Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa