Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.
Aika
Su 8.10. klo 15:00
Paikka
Kuopion kaupunginteatteri Niiralankatu 2, Kuopio
Järjestäjä

JOKERI POKERI BOX DELUXE -SHOW

JOKERI POKERI BOX DELUXE -SHOW
Kuva: Kuopion kaupunginteatteri

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja TV:stä tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto juhlii kuluvana vuonna 45-vuotista uraansa esiintyvänä taiteilijana. Simo ja avustaja-vaimonsa Kirsti juhlivat merkkipaalua syksyllä 2023 alkavalla mittavalla kuudentoista paikkakunnan Jokeri Pokeri Box DeLuxe-kiertueella.

Simo tarjoilee maailman parhaita taikatemppuja ryyditettynä hyväntuulisella lavashowlla. Kolmikon mukaansatempaava esiintyminen takaa, että taikapölyn vaikutus säilyy pitkään, mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä! Simon omin sanoin: ”Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia. Siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille.”

Kiertue starttaa Simon syntymäkaupungista Oulusta syyskuun puolessa välissä. Tällä kiertueella on ensimmäistä kertaa koskaan mukana Special Guest Star ja tämän viitan harteilleen on saanut Simon tytär, vatsastapuhuja Sari Aalto. Sari muistetaan vuoden 2017 Talent Suomi -ohjelman kakkossijastaan sekä lukemattomista videoistaan TikTok -palveluun ja Youtubeen. TikTokissa ja YouTubessa Sarilla yhteensä käsittämättömät yli 5 miljoonaa seuraajaa ja videoita on katsottu yli 100 miljoonaa kertaa ympäri maailman.

Esityksen jälkeen Sari Aalto on tavattavissa Meet&greet -tapahtumassa teatterin aulatiloissa.

Kesto n. 1h, ei väliaikaa

Liput: 19,50€ / Peruslippu
72€ / Pienryhmälippu 4hlö
Avustajat ilmaiseksi, mutta heilläkin on oltava paikkalippu.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa