Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
25.11.2023 - 26.11.2023
Paikka
Kauppapaikka Herman Leväsentie 2, Kuopio
Järjestäjä

Joulukylä & tori - 2023

Joulukylä & tori - 2023
Kuva: Kuopio Live ry

Tapahtuma avoinna:
Lauantaina 9.00-17.00
Sunnuntana 10.00-16.00

Koko perheen suosittu talkoovoimin toteutettu Joulukylä & Tori - tapahtuma tulee jälleen. Tällä kertaa suurempana kuin koskaan. Joka vuosi uudistunut tapahtumamme sijoittuu tänä vuonna toisen kerran kauppapaikka Hermanniin jossa käytössämme on enemmän tilaa kuin aikaisemmin.

Edellisvuosien tapaan paikalla on runsaasti paikallisia käsityöläisiä ja pienyrittäjiä esittelemässä sekä myymässä omita tuotteitaan. Edellytämme myytävien tuotteiden soveltuvan tapahtuman henkeen. Suosimme käsitöitä, paikallisuutta sekä kotimaisuutta.

Tapahtuma tulee olemaan vahvasti teemoitettu ja myyjiltä vaaditaan tapahtumaan soveltuvia tuotteita. Haluamme tarjota erilaisen tapahtuman jossa voi unohtaa arkiset kiireet ja nauttia hetken Joulutorin tunnelmaa.

Aiemmista vuosista poiketen tarjoamme tällä kertaa kahdenlaisia myyntipaikkoja. Aiemmin emme ole hyväksyneet mukaan verkostomarkkinointituotteita, kosmetiikkaa jne. Tämä on aiheuttanut harmitusta näitä tuotteita myyville paikallisille yrittäjille joten tarjoamme kompromissina myyntipaikkoja itse tapahtuma-alueen ulkopuolelta, kauppakeskuksen alakerran käytävillä. Nämä paikat tulevat olemaan edullisia koska ne eivät ole suoranaisesti Joulukylä & Tori – alueella, mutta kuitenkin alueen välittömässä yhteydessä. Nämä paikat eivät myöskään sisällä myyntipöytiä vaan ne on tuotava itse.

Myyntipaikkojen hinnat ovat jokaiselle kukkarolle sopivia ja viikonlopun myyntipaikan saa 60€. Kauppakeskuksen käytäväpaikat puolestaan ovat 20€/viikonloppu. Sinulla ei tarvitse olla yritystä päästäksesi mukaan myyjäksi.

Ohjelma

- Joulupukki on paikalla molemmat päivät

- Sawo Ensemble kuoro esittää joululauluja lauantaina 13.00 ja 14.00.

- Kaverikoirat ovat paikalla Sunnuntaina 12.00 – 15.00

- Lasten joulumaa on avoinna molempina päivinä 10.00 – 16.00

- Juuso Happonen kiertelee sunnuntaina ukulelen kanssa joululauluja laulellen 12.00-14.00

Liput: Vapaa pääsy.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.