Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2021.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
To 14.10.2021 klo 12:30 - 15:00
Paikka
Taito Shop Kuopio Haapaniemenkatu 28, Kuopio

Kaarrokeneulepusero

Kaarrokeneulepusero
Kuva: Taito Itä-Suomi ry

Osaat ehkä jo neuloa sukat, mutta neulepuseron aloittaminen vielä arveluttaa, osaanko minä? Ohjeillamme ja opastuksella onnistut aivan varmasti, nyt on mitä oivallisin hetki tarttua puikkoihin ja tulla kaarrokeneule kursseille.

Aloita vaikka suvun pienimmän neuleesta. Taito Itä- Suomi ry:n monipuolisista mallistoista löydät varmasti mieleiset mallit niin miehille, naisille kuin lapsille. Neulotko runsaskuvioisen kaarrokepuseron vai pidätkö enemmän pintaneuleista? Laajasta lankavalikoimassa voit valita mieleisen, käyttötarkoitukseen sopivan langan. Aito Suomen lampaan villalanka on ihanteellinen valinta retkeily ja ulkoiluneuleisiin. Ihanan pehmeät merinovillalangat sopivat erityisen hyvin lasten neuleisiin, koska ne ovat pehmeitä ja eivät kutita ihoa.

Taitotaso Osaaja, kurssi on jo hieman vaativampi ja vaatii keskittymistä.

Materiaalimaksu työn mukaan, maksetaan paikan päällä.

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset : kuopio@taitoitasuomi.fi 0440162 277

Ilmoittautuminen:Link icon Linkki

Liput: Hinta / osallistuja
24,00 €

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.