Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
Pe 18.6. klo 19:00
Paikka
Siilinjärven Teatteri Jokisuuntie 14, Siilinjärvi
Järjestäjä
Siilinjärven Teatteri ry
https://www.siilinjarventeatteri.fi/

Kaikki oikein (ensi-ilta)

Kaikki oikein (ensi-ilta)
Kuva: Siilinjärven Teatteri ry

Siilinjärven Teatteri. Dramatisointi: Heikki Paavilainen

Ohjaus: Janne Puustinen

On tavallinen alkusyksyn päivä elokuussa 2019, kun Veikkaus tiedottaa, että Suomeen on osunut käsittämättömän suuri Eurojackpot-voitto. Taajamassa Siilinlahden rannalla, pienen omakotitalon olohuoneen kuluneella nahkasohvalla kuittia käsissään pitelevät Eevi ja Kari Puttonen, jotka eivät ole uskoa sen kummemmin silmiään kuin korviaankaan. Ettäkö miljonäärejä?

Kaikki oikein on hykerryttävä teatteriesitys ihan tavallisesta pariskunnasta, joiden elämän miljoonapotti mullistaa. Anna-Leena Härkösen vuonna 2014 julkaistuun suosikkiromaaniin pohjautuva näytelmä käsittelee oivaltavalla tavalla suurta suomalaista lottounelmaa ja sen seurauksia. Vanha viisaus tietää, ettei raha tuo onnea, mutta makoisalta moni sen tuoma muutos silti maistuu – ainakin aluksi.

Esityksen Siilinjärven teatterille ohjaa Janne Puustinen, jonka aiempia ohjauksia Mäntyrannassa ovat olleet kesien 2018 ja 2019 Simpauttaja ja Mielensäpahoittaja.

Ilmoittautuminen:Link icon Linkki

Liput: Peruslippu: 20€
Opiskelija, eläkeläinen, työtön: 15 €
Ryhmät: (väh. 20 hlö) 15 €

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.