14.9.2021 - 30.9.2021 klo 21:00 - 19:00

Maurice Ravel: Tzigane
Ernest Chausson: Poème
George Enescu: Caprice Roumain

Viulukirjallisuuden helmiä esittelevässä konsertissa taitonsa näyttää kansainvälisen uran luonut viulisti David Grimal, joka solistina toimimisen lisäksi myös liidaa orkesteria. Maurice Ravelin tulisia mustalaistunnelmia sisältävä Tzigane kuuluu näyttävimpien virtuoosikappaleiden joukkoon. Myös ranskalaisen Ernest Chaussonin runollinen Poème, yksi viulistien avainkappaleista, haastaa esittäjänsä teknisesti. Luonnoksista kokonaiseksi teokseksi koottu Caprice Roumain tarjoaa nostalgisen matkan säveltäjä George Enescun kotimaahan Romaniaan.

Konsertin kesto on noin 1 tunti 20 minuuttia, sisältäen väliajan.

Tervetuloa turvallisesti konserttiin!

Järj. Kuopion kaupunginorkesteri
Liput: 33 / 27 / 11 € / 4 € konserttipäivän etulippu opiskelijat ja alle 20v

Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Liput: 33 / 27 / 11 € / 4 € konserttipäivän etulippu opiskelijat ja alle 20v