To 11.8. klo 20:00
Kuopion tuomiokirkko Vuorikatu 17, Kuopio

Kesän iltamusiikki | Mia Simanainen, laulu & Henrik Sandås, bandenéon

Kuva: Kuopion tuomiokirkkoseurakunta

Laulajatar Mia Simanainen julkaisi pandemian aikana sooloalbumin ”Soi Helvi Juvonen”, joka teemoittaa hänen esiintymisiään nyt sekä yksin että vieraiden kera. Kuopion tuomiokirkon konsertissa Simanaisen kanssa soittaa bandoneón-virtuoosi Henrik Sandås, ja ohjelma sisältää sävellyksiä sekä soolo- että duo-sovituksina. Runojen lisäksi muusikot hakevat inspiraatiota mm. vanhasta musiikista, improvisaatiosta, tango nuevosta ja jazzmusiikista.

Liput: Ohjelma 15 € | opiskelijat, eläkeläiset ja muut alennusryhmät 10 €. Tuntia ennen kirkon ovilta.