Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.
Aika
La 20.5. klo 16:00 - 17:00
Paikka
Kuopion kaupunginteatteri, Maria Niiralankatu 2, Kuopio

Kikatuslauantai: Hyppynarutus

Kikatuslauantai: Hyppynarutus
Kuva: © Sanna Lehto

Tanssiteatteri Minimin perinteisessä Koko Perheen Kikatuslauantai -tapahtumassa vierailee Tanssiteatteri Raatikko teoksellaan "Hyppynarutus". Kikatuslauantai sisältää myös esityksen lisäksi muuta ohjeisohjelmaa, joka julkaistaan myöhemmin.

Minimaalisilla keinoilla maksimaalinen teatterikokemus! Vuorovaikutteisen teoksen hahmot, Hyppy ja Naru ovat pomppimisen erikoisasiantuntijoita. Heillä ei käy aika pitkäksi, kun leluina ovat hyppynarut. Niiden avulla he vievät katsojat maailman korkeimmalle vuorelle Mount Everestille, laittavat pystyyn hullunkuriset urheilukisat ja toteuttavat jopa ikioman sirkusesityksen.

Tervetuloa mukaan tälle rytmikkäälle tanssimatkalle, mutta pidä varasi – saatat joutua huomaamattasi narutetuksi!

Liput: 21,00 € / aikuinen
13,00 € / lapsi 4-16 v.
50,00 € / perhelippu 4 hlö

Liput osoitteesta www.lippu.fi sekä Kuopion kaupunginteatterin palvelunumerosta 0600 413 143 (1,98 €/ min+pvm/ mvm) ma-la klo 9-19, teatterin lippukassalta, Musiikkikeskukselta ja Lippupisteen myyntipisteistä kautta maan

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa