Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
To 20.1. klo 13:00 - 14:00
Paikka
Verkkotapahtuma, Kuopio
Järjestäjä

Kohtaamispaikka verkossa

Kohtaamispaikka verkossa
Kuva: Kuopion Perheentalo

Kohtaamispaikka on avointa toimintaa kaikille vanhemmille, jotka kokevat tarvetta kohdata muita vanhempia etäyhteyksien avulla. Paikalla on myös Perheentalojen työntekijöitä sekä mahdollisesti opiskelijoita tai vapaaehtoisia. Kohtaamispaikassa voit jakaa itsellesi ajankohtaisia asioita, saada niihin liittyviä vinkkejä ja kokemuksia sekä tietoa niin muilta kohtaamispaikan osallistujilta kuin työntekijöiltä. Kohtaamispaikkaan tullaksesi sinulla ei tarvitse olla mitään erityistä asiaa, josta haluat puhua: voit tulla myös vain oleskelemaan ja tutustumaan muihin osallistujiin.

Kohtaamispaikka on Whereby –nimisessä palvelussa, joka ei vaadi esimerkiksi erillistä rekisteröitymistä tai sovelluksen asentamista. Voit osallistua itsellesi sopivaan aikaan aukiolojen puitteissa, käyttää valitsemaasi laitetta sekä olla muihin yhteydessä joko videoyhteydellä tai kirjoittaen. Link icon Linkki

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.