La 15.5. klo 13:00 - 17:00
Kuopion ravirata Puikkarintie 41, Kuopio

Kuopio Stakes & Kavioliiga Grand Prix

Kuva: Kuopion ravirata

Kuopion ravirata. NYT TULEE SUPERMAHTAVAT RAVIT!

Valtakunnan parhaimmat nelivuotiaat lämminveriset saapuvat mittelemään Kuopio Stakes 2021 karsintoihin ja finaaliin. Päivän aikana kilpaillaan myös kylmä- ja lämminveristen Kavioliiga Grand Prix -finaalit. Lisäksi jännitetään lämminveristen SHKL Cup -finaali ja Monté SM -karsinta. Kotiradan vauhtikuningatar Venice on saanut oman nimikkolähtönsä, jossa lämminveritammat kilpailevat 10 000 euron ykköspalkinnosta. Mikäli poniraviurheilu käynnistyy jälleen, kisataan upean päivän alkajaisiksi Stakes-lähdöt poneille.

Seuraamme alueellisia koronaohjeistuksia yleisötapahtumista. Tämän hetken ohjeistus on voimassa 22.4.2021 saakka ja emme voi tällä hetkellä ottaa yleisöä raveihin. Onneksi ravien tv-näkyvyys on hyvä, joten tilanteen mukaan kannattaa virittää kisakatsomo kotiin. Ennen H-hetkeä ja tietysti ravipäivänä Kuopion raviradan somessa tulee olemaan paljon kiinnostavaa seurattavaa. Tiedotamme ohjeistuksista myöhemmin.

Ei tapahtumia.