Ti 31.5. klo 15:00 - 15:15
Kuopion museo Museokatu 1, Kuopio

Kuopion museon avajaisvartti

Kuva: Kuopion museo

Ti 31.5. klo 15 Avajaisvartti: Ajastaika, vuodenkiertoa elämyksellisesti, Kuopion museo

Sanna Reinikainen, museolehtori, Kuopion kaupungin museot.

Avajaisvartteja järjestetään 19.5. alkaen aina kesäkuun loppuun tiistaisin ja torstaisin klo 15. Ne tarjoavat tietoa niin näyttelyiden eri osa-alueista kuin itse näyttelyiden suunnittelutyöstä.

Vartit sisältyvät museon pääsymaksuun ja kestävät noin 15 minuuttia. Vartit järjestetään näyttelytiloissa, kunkin kohteen luona. Tapaaminen museon monitoimitilassa, josta siirrytään näyttelytiloihin. Muistathan maksaa pääsymaksun ennen näyttelytiloihin siirtymistä.