Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2021.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Ke 13.10.2021 klo 17:00 - 18:30
Paikka
Alavan sairaala Kaartokatu 9, Kuopio
Järjestäjä

Läheisten vertaistukiryhmä

Läheisten vertaistukiryhmä
Kuva: SYLI-keskus Kuopio

Läheisen omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen jää helposti toissijaiseksi asiaksi elämässä, kun itselle tärkeä ihminen sairastuu syömishäiriöön. Läheisen omien voimavarojen turvaaminen on kuitenkin erittäin tärkeää oman hyvinvoinnin ja sairastuneen toipumisen kannalta. Vertaistukiryhmän tarkoituksena on tarjota mahdollisuus ajatusten ja tunteiden jakamiselle sekä ymmärtävien kohtaamisten muodostumiselle samanlaisia elämäntilanteita kokeneiden ja kokevien kanssa. Ryhmässä vierailee myös asiantuntijoita, joiden tarjoamat sisällöt käsitellevät erilaisia aiheita hyvinvointiin liittyen.

Läheisten vertaistukiryhmää ohjaavat Itä-Suomen SYLI ry:n vapaaehtoiset Marja ja Noora. Ryhmä kokoontuu ensiksi neljänä peräkkäisenä keskiviikkona klo 17-18:30 Alavan sairaalan tiloissa osoitteessa Kaartokatu 9: rakennus B2, ovi 7, 3. krs. Ovikelloa soittamalla pääsee sisään. Ryhmän kokoontumisajankohdat ovat: 22.9., 29.9., 6.10. ja 13.10.

Asiantuntijavierailijoista ilmoitetaan sitä mukaa, kun vierailijat varmistuvat.
Ryhmään osallistuvilta toivotaan ennakkoilmoittautumista, mutta mikäli jostain syystä tämä ei ole mahdollista, voi ryhmään tulla ilman ennakkoilmoittautumistakin.

Ennakkoilmoittautumiset toivotaan tehtävän viimeistään ryhmäkertaa edeltävään maanantaihin klo 16 mennessä Forms-lomakkeen kautta. Löydät lomakkeen SYLI-keskus Kuopion tapahtumakalenterista Syömishäiriöliiton nettisivuilta Link icon Linkki

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.