Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Ma 11.12.2023 klo 19:15 - 20:45
Paikka
Kuopion tuomiokirkko Vuorikatu 17, Kuopio

Laura Voutilainen: Minun Tähteni kirkossa

Laura Voutilainen: Minun Tähteni kirkossa
Kuva: Central Line Entertainment

Laura Voutilainen nähdään tulevana talvena Minun Tähteni kirkossa -kirkkokiertueella!

Laura Voutilaisen joulualbumi Minun tähteni on vahvan laulamisen juhlaa. Laulut edustavat uudenlaista joulumusiikkia, jossa paikoin tykitellään menemään Harlemin sunnuntaijumalanpalvelusten malliin ja herkimmillään liitytään suomalaisille tuttuun haikeankauniiseen joulutunnelmaan. Vuonna 2019 julkaistu albumi keräsi kiitosta niin kuulijoilta ja kriitikoilta, ja muun muassa Helsingin Sanomat palkitsi levyn arviossaan viidellä tähdellä.

Loppuvuodesta käynnistyvän kiertueen nimi onkin johdettu joulualbumin nimestä. Voutilainen esiintyy ympäri Suomen yhteensä yhdessätoista kirkossa yhdessä multi-instrumentalisti Veera Railion ja säveltäjä-muusikko Lasse Piiraisen kanssa. Piirainen vastasi myös Minun tähteni -albumin tuotannosta. Kiertueella rakastettuja joululauluja tullaan kuulemaan myös Voutilaisen albumin ulkopuolelta.

”Minulle on henkilökohtaisesti tärkeää päästä esiintymään säännöllisesti kirkon hiljaisuuteen. Minun Tähteni -albumin mahtipontisuus kääntyy kirkoissa syvällisen kauniiksi musiikilliseksi matkaksi, kun kun kappaleet esitetään riisuttuina versioina kolmen upean muusikon voimin”, Laura Voutilainen kommentoi.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Ei tapahtumia.

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.