Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2021.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Ke 1.9.2021 klo 12:00 - 15:00
Paikka
Kuopion tori Kauppakatu 45, Kuopio

Maistellen Kuopiota -ruokakävely

Maistellen Kuopiota -ruokakävely
Kuva: Taste Savo

Maistellen Kuopiota -ruokakävely

Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille. Ruokakävelyn aikana saat herkutella paikallisilla mauilla ja nauttia alkupalat, pääruoa ja jälkiruoan eri ravintoloissa. Samalla saat tutustua Kuopion ydinkeskustaan kävellen ja kuulet oppaan kertomia tarinoita rakennuksista, Kuopion historian tärkeistä henkilöistä, ravintoloista ja niiden yrittäjistä.

Ammattitaitoinen oppaamme johdattelee kävelyä ja kertoo tarinoita kävelyn aikana ja ruokailujen lomassa. Maistellen Kuopiota -kierros tehdään kävellen Kuopion ydinkeskustassa ja se kestää noin 3 tuntia.

Lähtö Sisko-tytön patsaalta, Kuopion tori, Kauppahallin pääty Haapaniemenkadun puolella.

Ilmoittautuminen edeltävään maanantaihin klo 12 mennessä.

Ilmoittautuminen:guideskuopio@gmail.com tai 044 244 3899. Ohjeet osallistumismaksun 73 € maksamisesta saat ilmoittautumisen yhteydessä. Kerro myös mahdolliset erityisruokavaliot

Liput: Osallistumismaksu on 73 €

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.