Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
Ke 10.8. klo 16:30
Paikka
Siskotyttö-patsas Kauppakatu 45, Kuopio

Maistellen Kuopiota -ruokakävely

Maistellen Kuopiota -ruokakävely
Kuva: Kuopion Oppaat ry

Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille. Ruokakävelyn aikana saat herkutella paikallisilla mauilla ja nauttia alkupalat, pääruoan ja jälkiruoan eri ravintoloissa. Samalla saat tutustua Kuopion ydinkeskustaan kävellen ja kuulet oppaan kertomia tarinoita rakennuksista, Kuopion historian tärkeistä henkilöistä, ravintoloista ja niiden yrittäjistä.

Suomenkielisenä keskiviikkoisin 18.5., 15.6., 6.7., 13.7., 20.7., 3.8. ja 7.9. klo 16.30-19.30.
Englanninkielisenä keskiviikkoisin 10.8. ja 17.8. klo 16.30-19.30.

Lähtö Siskotyttö-patsaalta kauppatorilla, päättyy Kahvila Kaneliin torin kulmalla.

Ruokakävely toteutuu, mikäli edeltävään maanantaihin klo 12 mennessä on vähintään viisi ilmoittautunutta.

Maistellen Kuopiota -ruokakävely tehdään Kuopion ydinkeskustassa. Osallistumismaksuun kuuluu alkoholiton Willimaku-kuohujuoma 120-vuotisjuhlavuottaan juhlivan kauppahallin Lähiruoka Tullin Tuvassa, savolaiset tapakset perinteikkäässä Ravintola Kummisedässä, Kallaveden kuhaa suositussa Ravintola Isä Camillossa sekä jälkiruoka ja kahvi tunnelmallisessa Kahvila Kanelissa. Ammattitaitoinen oppaamme johdattelee kävelyä ja kertoo tarinoita kävelyn aikana ja ruokailujen lomassa.

Ilmoittautuminen:guideskuopio@gmail.com tai 044 244 3899

Liput: 77 €/hlö

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa