Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2023.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Su 30.4.2023 klo 19:00 - 22:00
Paikka
Ohjelmaravintola Maxim Haapaniemenkatu 34, Kuopio
Järjestäjä
Maxim Kuopio

Mariska

Mariska

Laulaja-lauluntekijä Mariskan jo kaksikymmentä vuotta kestänyt ura suomalaisen populaarimusiikin parissa on ollut menestyksekäs. Hänet tunnetaan muun muassa hiteistä Kukkurukuu, Liekki, Minä liityin sinuun ja Terveisin, Doris. Monipuolinen Mariska on myös julkaissut runoteoksia, toiminut kääntäjänä ja ansioitunut useiden muiden artistien megahittien sanoittajana. Mariska on julkaissut 7 albumia omalla nimellään sekä kaksi albumia Mariska & Pahat Sudet -yhtyeen kanssa. Vuonna 2022 Mariska palkittiin Reino Helismaa -palkinnolla.

Mariska keikkailee tasaisesti oman kokoonpanon kanssa. Mariskan yhtyeessä soittavat biisintekijänäkin toimiva Jouni Aslak (kitara), Antti Kokkola (kitara, viulu, koskettimet), Harri Rantanen (basso) ja Juha Räsänen (rummut).

Sawohouse on laajentanut toimintaansa myös Kuopion keskustaan ja käynnistänyt Maxim ohjelmaravintolan toiminnan uudella konseptilla.

Mariska tulee keikalle uudistuneeseen Ohjelmaravintola Maximiin Vappuaattona 30.4.23. Maximin vappuaattoon kuuluu luonnollisesti hyvän musiikin lisäksi herkullinen Vappubrunssi. Maxim on avoinna vappuaattona klo 11.00 alkaen.

Ovet salin puolelle avautuvat klo 19.00, Showtime klo 20.00

Liput: Liput ennakkoon 25€(+pm), ovelta 30€

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa