Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2022.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Ke 10.8.2022 klo 16:30 - 18:00
Paikka
SYLI-keskus Kuopio Kirjastokatu 5 D 1, Kuopio

Minä riitän -työpaja

Minä riitän -työpaja
Kuva: SYLI-keskus Kuopio

Haluaisitko kohdella itseäsi lempeämmin? Päästää irti itsekriittisyydestä ja liiallisesta vaativuudesta? Soimaatko itseäsi virheistä ja keskeneräisyydestä, vaikka muille annat ne anteeksi?

Minä riitän itsemyötätunto -työpajassa opetellaan yhdessä lempeää tapaa suhtautua itseensä eli itsemyötätuntoa. Työpajaa ohjaa toiminnanohjaaja Jonna Rautavirta ja kokoontumisia on viitenä keskiviikkona peräkkäin.

Työpajassa käytetään materiaalina nuortenkriisipiste.fi Minä riitän -opas itsemyötätuntoon, kirjoittajina Heidi Rouhiainen, Kaisa Tanskanen, Emma Lindegren ja Saara Ahtola. Opas on kehitellyt nuorille, jotta he voisivat löytää tiensä itsemyötätunnon äärelle ja saada keinoja vahvistaa tätä hyvinvointia tukevaa taitoa.

Työpaja toimii matkaoppaana itsemyötätuntoiselle polulle. Työpajan on tarkoitus antaa ajattelimisen aihetta, tietoa ja vinkkejä rakentaa lempeämpään suhtautumiseen itseensä.

Työpajan ohjelmarunko:
1) Itsemyötätunto, mitä se on, mitä siihen liittyy ja mitä hyötyä sen vahvistamisesta on.
2) Itsemyötätunnon rakentaminen, haitallinen itsekritiikki
3) Tuskallinen häpeä, miksi tunnemme häpeää
4) Arvoisesi elämä, mitkä on minun arvot, mitä muutos on ja miksi se on meille vaikeaa?
5) Ystävällisyysmeditaatio harjoitus, voimalauseet, keinoni vaikeisiin hetkiin.

Ilmoittautuminen:Link icon Linkki

Liput: Kurssille otetaan 6 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.