Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
Ke 27.10. klo 17:00 - 19:00
Paikka
Matkus Shopping Center Matkuksentie 60, Kuopio

Mummun ja vaarin tupa Kuopiossa

Mummun ja vaarin tupa Kuopiossa
Kuva: Lähellä-hanke

SOS-Lapsikylän Mummun ja vaarin tupa on auki keskiviikkoisin klo 17-19 Matkuksen Shopping Centerissä vuoden loppuun asti! Mummun ja vaarin tupa on avoinna kaikille lapsiperheille! Toivomme mukaan myös uusia vapaaehtoisia varamummuiksi ja -vaareiksi!

Mikä on Mummun ja vaarin tupa?

Lämminhenkisissä Mummun ja Vaarin tuvissa vapaaehtoiset varamummut ja -vaarit ja lapsiperheet kohtaavat mukavan illanvieton lomassa. Lapsiperheiden vanhemmille tupa tarjoaa kivaa yhdessäoloa ja hengähdyshetken arjesta.

Tupa mahdollistaa sukupolvien kohtaamisen lisäksi vertaisuuden kokemuksia myös ikääntyneiden, vanhempien ja lastenkin kesken. Tupa on oiva paikka vuorovaikutukselle, kohtaamiselle ja toisesta oppimiselle yhdessä tekemällä. Toimintaan lapset osallistuvat aina yhdessä vanhemman tai aikuisen kanssa ja tuvalla on aina läsnä SOS-Lapsikylän työntekijä.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa