Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2021.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
To 2.12.2021 klo 18:00 - 21:00
Paikka
Neulamäen Kirkko Vesurikuja 4, Kuopio
Järjestäjä
NÄHDÄÄN MESSUSSA - Kuopion Alavan seurakunnan nuoret aikuiset
https://www.facebook.com/events/852214712331555

Nepalin Pelastus -nuorten aikuisten olohuoneilta

Nepalin Pelastus -nuorten aikuisten olohuoneilta
Kuva: NÄHDÄÄN MESSUSSA - Kuopion Alavan seurakunnan nuoret aikuiset

NEPALIN PELASTUS on olohuoneilta nuorille aikuisille (n. 20-35v) netissä ja Neulamäen kirkon takkatuvalla ja päiväkerhotiloissa (Neulamäen koulun puoleinen ovi) kerran kuussa torstaisin klo 18-21. Aloitetaan ilta lyhyellä raamattutyöskentelyllä, jonka jälkeen iltapalatarjoilu sekä vapaata pelailua/rupattelua/musisointia. Mukaan voi lastenkin kanssa tulla! Rentoa meininkiä Jeesusta unohtamatta!

18:00 - 19:00 RAAMIS. Alkukuulumiset ja raamattutyöskentely. Tähän on myös mahdollista osallistua etänä Link icon Linkki

19:00 - 21:00 VAPAATA OLOA JA PELAILUA. Samalla voi hakea antimia tarjoilupöydästä! Jos ei ole kiire kotia, saa jäädä auttamaan paikan siivoamisessa ja pelien pakkaamisessa.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.