Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
To 28.10. klo 13:00 - 16:00
Paikka
Zoom-etäyhteys, Kuopio

Nuoren pitkittynyt kipu – monialainen suursimulaatiokoulutus

Nuoren pitkittynyt kipu – monialainen suursimulaatiokoulutus
Kuva: Itä-Suomen yliopisto

Tavoitteena on kehittää eri alojen työntekijöiden ja opiskelijoiden osaamista nuoren henkilön pitkittyneen kivun tunnistamisessa ja hoidossa asiakaslähtöisesti, nuoren ja perheen tukemisessa ja monialaisessa yhteistyössä. Kohderyhmänä ovat sote-alan ammattilaiset, kouluttajat ja opiskelijat monialaisine yhteistyökumppaneineen.

Koulutuksen sisältö

Tervetuloa suursimulaatioon
Johdatus asiakkaan tilanteeseen ja orientoivat videosimulaatiot
Tauko
Moniammatillinen palaveri simulaationa
Oppimiskeskustelu
Yhteenveto ja tilaisuuden päätös


Tilaisuus on kaikille avoin ja siihen tulee ilmoittautua 12.10. mennessä. Linkki osallistumiseen lähetetään sähköpostilla kaikille ilmoittautuneille.

Koulutus on osa Moniammatillista yhteistoimintaa sosiaali- ja terveysalalla simulaatio-oppimisen keinoin -opintojaksoa, eikä ko. opintojakson opiskelijoiden tarvitse tilaisuuteen erikseen ilmoittautua.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Itä-Suomen yliopisto, Kuopion yliopistollinen sairaala ja Savonia-ammattikorkeakoulu.

Ilmoittautuminen:Ilmoittautumiset 12.10. mennessä Link icon Linkki

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa