https://www.facebook.com/events/927782098354187
Pääsiäisbrunssi Ravintola Utussa
Keittiömme mestareiden laatima herkullinen Ravintola Utun Pääsiäisbrunssi katettuna lauantaina 8.4.2023 klo 12.30-15.30.
BRUNSSIMENU:
Tomaatti-viikunasalaattia VE, G
Savulohi-perunasalaattia L, G
Vihersalaattia, kurkkua ja tomaattia VE, G
Hummusta, sitrusvinegrettia ja tzatzikia L, G
Timjamimarinoituja oliiveja VE, G
Jogurttia L, G ja härkäpapugranolaa L
Marjasmoothieta L, G
Passionhedelmä-tuorepuuroa VE, G
Roquefort- ja briejuustoa L, G
Omena-, mansikka- ja mustaherukkahilloa L, G
Savo-Karjalan Lihan palvattua porsaan niskaa M, G
Cocktailkurkkuja L, G
Croissantteja
Karjalanpiirakoita ja munavoita L
Puustellin hapanjuurileipää ja voita L
Karitsapyöryköitä L, G
Munakokkelia L, G
Savo-Karjalan Lihan palvattua porsaankylkeä L, G
Parsakeittoa VE, G
Misolla maustettuja ja paahdettuja juureksia VE, G
Rahka-pannacottaa ja passionhedelmää L, G
Suklaamoussea L, G
Mämmiä ja vaniljakastiketta L
Hedelmäsalaattia VE, G
Petit fours L
Tuoremehuja, kahvia/teetä
Varaathan paikkasi brunssille ennakkoon, sillä paikkoja rajoitetusti. Tervetuloa!
Sisäänkäynti Ravintola Utuun Minna Canthin kadun puolelta samasta ulko-ovesta kuin Ravintola Ehtaan ja Frans & Sophieen.