Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
Su 25.4. klo 13:15
Paikka
Kuopion kaupunginteatteri Niiralankatu 2, Kuopio
Järjestäjä

Pakkassirkus Záhada

Pakkassirkus Záhada
Kuva: Kuva Niko Puumalainen Photography

Kuopion kaupunginteatteri. Tulevan vuoden esitys on järjestyksessään 15. pakkassirkus ja avaa samalla Kuopion Sirkuksen 35. juhlavuoden. Esityksen päähenkilöinä nähdään Kuopion Sirkuksen perinteikkäät klovnihahmo Klani ja maskotti Kalakukko. Klani kadottaa mystisesti ystävänsä, eikä kukaan tiedä mitä tapahtui tai minne Kalakukko katosi? Tätä mysteeriä ratkomassa Klanin kanssa on 22 Kuopion Sirkuksen nuorta harrastajaa, jotka kohtaavat matkalla erilaisia tehtäviä ja esteitä. Tule mukaan selvittämään kadonneen kalakukon mysteeriä.

Záhada on koko perheen hyvän mielen sirkusesitys, jossa nähdään näyttävää ja painovoimaa uhmaavaa akrobatiaa, sydämellistä ryhmätyöskentelyä ja esiintymisen riemua. Esitys yhdistää sirkusosaamista, kehollista ilmaisua ja näyttäviä asuja takuuvarmalla kuopiolaisella tyylillä. Esityksen ovat suunnitelleet ja toteuttaneet Kuopion Sirkuksen ohjaajat yhdessä nuorten esiintyjien kanssa.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa