La 25.9. klo 13:00 - 17:00
Kulttuuriareena 44 Kauppakatu 44, Kuopio

Pelinjohtajatapaaminen

Kuva: Kuopion Roolipelaajat ry

Kulttuuriareena 44. Tuntuuko pelinjohtaminen vaikealta? Tuntuuko pelien valmistelu työläältä? Törmäätkö pelikerrasta toiseen samoihin ongelmiin?

Kuopion Roolipelaajat Ry järjestää lauantaina 25.9. pöytäroolipelien johtajille ja johtamisesta kiinnostuneille suunnatun tapaamisen Kulttuuriareena 44:n kokoustilassa. Tapaaminen käydään kolmen yhteiskeskustelun merkeissä, joita johtaa kutsuvieraamme Juho Korolainen.

Tapahtuman tavoitteena on luoda pelinjohtamiselle yhteistä kieltä paikallisyhteisössämme, luoda keskustelua pelinjohtamisesta oppimisen mahdollistamiseksi, madaltaa kynnystä pelinjohtamisen aloittamiseksi, ja ratkoa yhdessä pelinjohtamiseen liittyviä ongelmakohtia.