Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on jo mennyt.

Aika Mennyt
Pe 22.9. klo 20:00 - 23:59
Paikka
Sawohouse Underground Tarhakuja 1, Kuopio
Järjestäjä

Portion Boys -Sawohouse Undergroundin 3-v synttärit

Portion Boys -Sawohouse Undergroundin 3-v synttärit

Sawohouse Undergroundin 3-vuotis synttäreitä vietetään 22.9.2023. Perjantaina synttäriviikonlopun pistää vauhtiin Portion Boys. On taattu, että tämä ilta ei tule jättämään ketään kylmäksi, vaan vauhti sen kuin kiihtyy! Lämpimästi tervetuloa nostamaan malja kanssamme Sawon kuumimmassa keikka mestassa, Sawohouse Undergroundissa.

Portion Boys:

Portion Boysin tarina alkoi vuonna 2009, kun parikymppiset kaverukset Mikael Forsby, Raimo Paavola ja tämän pikkuveli Jyrki Paavola päättivät perustaa bändin. ”Pääjuttu on ollut aina, että pidetään hauskaa eikä hirveästi ressailla”, Mikael on kertonut. Yhtyeen ensimmäinen kappale oli Pelimiehen Paratiisi, joka julkaistiin vuonna 2010.

Bändin loistavan humoristiset sanoitukset ja musiikin rytmikäs poljenta saa tanssijalat liikkeelle ja hymyn huulille. Portion Boysin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 100 miljoonaa kertaa ja YouTubessa yhtyeen videoilla on katselukertoja yli 40 miljoonaa. Poikkeuksellisen saavutuksesta tekee se, että yhtye on julkaissut musiikkinsa alusta asti omakustanteisesti, ilman isoja tukiverkostoja.

Tämä show ei taatusti jätä juhlakansaa kylmäksi. Tule sinäkin ota kaveri mukaan, anna vauhdin kiihtyä ja nauti elämästä.

Liput: Liput ennakkoon 30.00 € (+pm)
Liput ovelta 35.00 €, mikäli jäljellä.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa