Pe 10.12. klo 19:00 - 22:00
Kuopio-Halli Opistotie 4, Kuopio

Raskasta Joulua

Kuva: Raskasta Joulua

Raskasta Joulua -kiertue saapuu Kuopioon ennätyksellisen ison solistikattauksen kanssa!

Raskasta Joulua -kiertueen konserteissa on tänä vuonna mukana ennätysmäärä solisteja. Kuopiossa esiintyvät ex-Nightwish-tähti Marko Hietala, Amaranthe-yhtyeen solisti Elize Ryd, Sonata Arctica -vokalisti Tony Kakko, Antti Railio, Tommi "Tuple" Salmela, Ilja Jalkanen, Antony Parviainen, JP Leppäluoto, Ville Tuomi ja ensikertalaisena Brother Firetribe -solisti Pekka Heino.

Raskasta Joulua -bändi: Erkka Korhonen, Erkki Silvennoinen, Vili Ollila, Mirka Rantanen ja Tuomas Wäinölä.

Konsertti alkaa klo 19.00. Ikärajaton.