Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2022.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Su 7.8.2022 klo 15:00
Paikka
Rauhalahti teatteri Rauhankatu 3, Kuopio
Järjestäjä
Tuotantotalo Turpatalli Oy
https://www.rauhalahtiteatteri.fi/

ROCK´N ROLLATORS

ROCK´N ROLLATORS
Kuva: Tuotantotalo Turpatalli Oy

Kaunis ja koskettava rockmusikaalikomedia
Toni Wahlström-Ismo Apell

ROCK´N ROLLATORS
Music Powered by Sleepy Sleepers

Ratkiriemukas mutta koskettava tarina perustuu tositapahtumiin, joiden keskipisteessä on yksityinen vanhainkoti Virkeä ja sen asukkaat. Arjen menon ja juhannusviikonlopun suunnittelu saa yllättävän käänteen, kun selviää, että vanhainkoti on ehkä ajautumassa pörssiyhtiön hampaisiin ja joutuu taloudellisten leikkausten kohteeksi. Kun kamelin selkä napsahtaa tämä Hopeinen joukko nousee vanhainkotikapinaan. He karkaavat hoitolasta ja valtaavat vielä kerran legendaarisen Lapinlahden Honkaharjun, joka on heille savolaisen rokin ja punkin mekka.

Lavalla nähdään lisäksi vaihtuva joukko Suomen rock- ja musiikkiviihteen legendoja mm. MAUKKA PERUSJÄTKÄ, PELLE MILJOONA, MATO VALTONEN, TUMPPI VARONEN, PUNTTI VALTONEN, TAPIO LIINOJA ja Miljoonasateen HEIKKI SALO!
Katso tarkemmat esitysajat sivulta
www.rauhalahtiteatteri.fi

Päärooleissa nähdään huikea joukko: Sakari Kuosmanen, Tuija Piepponen, Heidi Herala, Ilkka A Jokinen sekä Ilkka Pentti. Lavalle nousee kahdeksan henkinen rock-bändi joka takaa aidot Sleepy Sleepers kiksit.

Käsikirjoitus:
Toni Wahlström ja Ismo Apell
Ohjaus:
Toni Wahlström

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa