Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2021.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Ti 10.8.2021 klo 18:00 - 20:15
Paikka
Zoom-etäyhteys, Kuopio

Runouden työkalupakki

Runouden työkalupakki
Kuva: SnellmanEDU

Runoutta pidetään usein kirjallisuuden lajina, jota ei voi opettaa, sillä runoilijaksi synnytään. Tosiasia kuitenkin on, että jopa runoilijaksi syntyneet tarvitsevat niitä keinoja ja kirjoittamisen tapoja, jota runouteen vuosituhansien aikana on kehittynyt.

Runouden työkalupakki -kurssin tavoitteena on tutustuttaa runouden erilaisiin keinoihin. Kurssi tutustuttaa keskeisiin runouteen liittyviin teoreettisiin näkökulmiin, joita voi soveltaa omaan kirjoittamiseen. Kurssi soveltuu myös runouden lukijalle ja opettajalle, joka haluaa syventää runouden osaamistaan esimerkiksi yläkoulun ja lukion äidinkielen opetusta varten. Kurssi soveltuu niin vasta-alkajille että jo runoja kirjoittaneelle.

Ilmoittautuminen:Viimeinen ilmoittautumispäivä: 22.07.2021

Liput: 90 €

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa