Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2021.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
La 11.12.2021 klo 19:00
Paikka
Kuopion Klubi Kuninkaankatu 10, Kuopio
Järjestäjä
Kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubi, Tanssiteatteri Minimi
https://minimi.fi/ohjelmisto/ruokateatteri-pidot/

Ruokateatteri: Pidot!

Ruokateatteri: Pidot!
Kuva: Tanssiteatteri Minimi

Ruokateatteri yhdistää illallisen ja esityksen täysin uudella tavalla. Rennon illanvieton aikana seuraat esitystä, syöt viiden ruokalajin menun ja nautit keskustelusta ystäviesi kanssa yhteisessä pöydässä.

PIDOT! tarjoaa eksoottisia tanssinumeroita, lievästä täydelliseen vaihtelevaa todellisuuspakoa – ja kinkkubingon. Kaheliksi yltyvissä pidoissa tanssitaan ruokasuhteiden tunnekylläisessä maastossa. Kabaree grillaa ja valelee usein vinoutunutta asennettamme syömisen perustarpeeseen.

Kohtaamme Vuoden Valittajan, tutustumme tillilihan itsetuntoon ja gastro-paranormaaleihin ilmiöihin. Esitys pyrkii tunnistamaan alakuloisuuden syntyprosessin ja korjaa parhaansa mukaan sen, mitä korjattavissa on. Se härvää riskiä kaihtamatta esiintyjän ja katsojan välisen vuorovaikutuksen rajoilla laulun, tanssin ja teatterin keinoin.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa

Ei tapahtumia.