Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.
Aika
Pe 3.11. klo 18:00 - 23:00
Paikka
Ohjelmaravintola Maxim Haapaniemenkatu 34, Kuopio

Ruusut

Ruusut

Ruusut julkaisi huhtikuussa 2023 samanaikaisesti kaksi uutta albumia, "Melankolia 1" ja "Melankolia 2". Yhtye esiintyi huhtikuussa Helsingin Tavastia-klubilla kolmena peräkkäisenä iltana ja on tänä kesänä kerännyt isot yleisöt kaikilla maamme merkittävimmillä festivaaleilla.

Ruusut on elektroninen pop-yhtye, jonka jäsenet ovat Ringa Manner, Alpo Nummelin, Samuli Kukkola ja Miikka Koivisto. Syksyllä 2018 julkaistu debyyttialbumi ”Ruusut” on myynyt kultaa ja keväällä 2020 ilmestynyt kakkosalbumi ”Kevätuhri” nousi pitkäksi aikaa albumilistojen kärkikahinoihin. Ruusut sai myös Emma-ehdokkuuksia peräti neljässä kategoriassa, mukaan lukien Vuoden Yhtye ja Vuoden Pop.

Tälle keikalle on saatavilla rajallinen määrä myös Show&Dinner -lippuja. Herkullinen 35€ hintainen buffet -illallinen on tarjolla kaksi tuntia ennen showtimea ja kerätään pois 15 min ennen esityksen alkua. Illallinen on varattavissa lipun yhteyteen ennakkoon Tiketti.fi verkkopalvelusta
www.tiketti.fi/ohjelmaravintola-maxim-dinner-2023-ohjelmaravintola-maxim-lippuja/94083

Ovet saliin avautuvat klo 19.00. Showtime klo 20.30

Ilmoittautuminen:ovet auki klo 19.00, showtime klo 20.30

Liput: Ennakkoliput TIKETTI.FI 25 €(+pm), ovelta 28€

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa