To 9.9. klo 19:15
Kuopion kaupunginteatteri Niiralankatu 2, Kuopio

S T R E A M

Kuva: Minimi

Kuopion kaupunginteatteri. S T R E A M on kohtaukseton, tarinaton paluu kehon äärelle informaation aikakaudella. Viiden tanssijan nykytanssiteos käyttää arjessa tutuksi tullutta reaaliaikaista videokuvausta tuodakseen tanssin yksityiskohdat lähemmäs kuin koskaan. Kamera poimii liikkeen keskeltä paljaalle silmälle paljastumattomia yksityiskohtia yksittäisestä hikipisarasta pieneen kosketukseen. Taidokkaan ryhmän virtaavan liikkeen keskeltä paljastuu rinnakkainen, pienten hetkien maailma.

Itse itselleen live-striimin kautta rinnakkaismaailman luova teos on ajankuva ihmisestä maailmassa, jonka arjessa teknologia korvaa sanan. Videotaiteen ja nykytanssin keinoin teos hakee mahdollisuutta kokea informaatiotulva esteettisenä - muodostaa luontosuhde virtuaaliseen.

Liput: 28,00 € / peruslippu
24,00 € / eläkeläiset