Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.

Tapahtuma on vuodelta 2021.

Ehkä tämänvuotinen tapahtuma löytyy haulla, tai on näkyvillä tällä sivulla 'Muut saman käyttäjän lisäämät tapahtumat' -listauksessa.

Aika Mennyt
Pe 10.12.2021 klo 19:00
Paikka
Kuopion kaupunginteatteri Niiralankatu 2, Kuopio
Järjestäjä

Sademies

Sademies
Kuva: Kuopion kaupunginteatteri

Charlien autokaupat ovat vaikeuksissa, mutta tyly, upporikas isä onneksi otti ja kuoli. Ainoan perijän ongelmat on ratkaistu! Paitsi että perintö meneekin autistiselle veljentompelolle Raymondille, jonka olemassaolosta Charlie ei ole tiennyt mitään.

"Jumalauta jätkä peri seitsemän miljoonaa eikä ymmärrä rahan käsitettä. Se on kaunista, eikö! - Mä haluan mennä katsomaan mun veljeä. Nyt."

Charlie haluaa tutustua hämmentävään veljeensä ja vie hänet laitoksesta pienelle matkalle. Tai voihan olla, että hän haluaa vain puolet perinnöstä.

Sademies hurmasi katsojansa jo elokuvana. Näytelmäversiota on syystä kiitetty: hieno tarina kertoo aivan lähietäisyydeltä itsensä löytämisestä, erilaisuudesta ja erityisyydestä. Katastrofi kääntyy yllättäväksi ja liikuttavaksi komediaksi. Raymondin autismiin liittyy matemaattista lahjakkuutta ja käsittämätön kyky muistaa kaikki, myös kaikki tarpeeton. Saamme nähdä monta hupaisaa hetkeä kahviloissa, pelikasinolla, lentokentällä, lääkärien ja edunvalvojien maailmassa. Meidän tavallisten, arkisemmin ajattelevien ihmisten maailmassa.

Mikä ikinä heidän yhteisen matkansa alkusyy olikaan, katsoja kokee riemua näiden reissumiesten seurassa. Nyt punnitaan mitä on ystävyys, luottamus ja rakkaus. Charlie kasvaa näytelmän myötä ymmärtämään veljeään, itseään ja elämää.

Liput: 35,50€ / peruslippu
33,50€ / eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 16-vuotiaat)
31,50€ / ryhmät (väh. 20 hlöä), pyörätuolit

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa