Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.
Aika
Su 14.8. klo 09:00 - 14:00
Paikka
Kuopion satama Kauppakatu 1, Kuopio
Järjestäjä
Kuopion Kaupunkikeskustan Kehittämisyhdistys Ry
https://www.facebook.com/events/948390929183955

Satamakirppis

Satamakirppis
Kuva: Kuopion Kaupunkikeskustan Kehittämisyhdistys Ry

TERVETULOA SATAMAKIRPPIKSELLE!
Elokuun kirppis järjestetään sunnuntaina 14.8.2022 klo 9-14 satamatorilla (säävaraus).

Osallistumisohjeet:

MYYNTIPAIKKA 10€
Satamakirppis on pääosin "vilttikirppis", jonne saavutaan omalla myyntikalustolla (alue n.3m x 3m, mukaan oma viltti, rekki, pöytä tms).
HUOM. Vilttipaikkoja ei voi varata etukäteen, vaan paikat otetaan tapahtuman henkilökunnan ohjeistamana saapumisjärjestyksessä kirppispäivänä klo 8 alkaen.

TAKAKONTTIPAIKKA 15€
Tapahtumassa on myös autoille tarkoitettuja takakonttimyyntipaikkoja, jotka tulee varata etukäteen.

HUOM. Näitä paikkoja on rajallinen määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varauksia otetaan vastaan kunkin kirppiskuukauden ensimmäisestä päivästä lähtien. Hinta sisältää paikan yhdelle henkilöautolle tai peräkärrylle. Paikkavaraukset ja tiedustelut torivalvojalta ke 1.6. alkaen, ma-pe välillä numerosta 044-493 4734 tai torivalvoja@kuopionkeskus.fi

Tärkeä lisätieto myyjille:
Huomioithan, että autolla ei ole lupa ajaa satamatorille, mutta auton voi pysäköidä myyntipaikan rakentamisen ajaksi klo 8-9 satamatorin isolle parkkipaikalle (ajo Minna Canthin kadulta). Tämän jälkeen auto tulee siirtää haluamalleen pysäköintipaikalle (maksuton/maksullinen).

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa