Aika Loppuunmyyty
Sawohouse Underground Tarhakuja 1, Kuopio

Sawohousen perhepäivä - Hevisaurus

Hevisaurus - Sawohousen Perhepäivä
Sawohousen tanner tömisee helmikuun alussa, kun Hevisaurukset huutaa RÄYH!

Sawohouse Undergroundiin rakentuu helmikuun 4. päivä suuri Lastenmaailma, josta ohjelmaa löytyy kaiken ikäisille. Päivän päättää neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus!

Kokoperheen tapahtuma sisältää:

Lelukauppa Partasen Lastenmaailma tarjoilee elämyksiä vauvasta vaariin! Lastenmaailmasta löytyy erilaisia leikkipisteitä, kasvomaalausta, pomppulinna ja muita aktiviteettipisteitä – sekä tietenkin lastenhahmoja.

MisseKissa on lapsiperheiden rakastama lastenhahmo, jonka vuorovaikutteinen musiikkiesitys saa lapset iloitsemaan, laulamaan ja liikkumaan. MisseKissa on levyttänyt yhdessä Mikko Alatalon ja Soffin kanssa Känkkäränkkä 2.0-kappaleen.

MisseKissa esiintyy päivän aikana, sekä on leikissä mukana Lelukauppa Partasen Lastenmaailmassa. Päivässä mukana myös Lasten festivaali buffet-pöytä ja paljon muuta.

Liput: 1 lippu 25.00€
2 lippua 39.50€