Pe 25.11. klo 09:30 - 14:00
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri ry

Selviydytään kiusaamisesta - voimaa vertaisista

Kuva: Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri ry

Tervetuloa MLL:n Järvi-Suomen piirin Selviydytään kiusaamisesta -projektin loppuseminaariin!

Seminaari järjestetään perjantaina 25.11. klo 9.30–14 Kuopion kaupunginkirjaston kokoussalissa. Tilaisuus on seurattavissa myös etäyhteydellä.

Seminaari kokoaa yhteen projektin aikana saatuja tuloksia, kokemuksia ja oppeja. Päivän aikana ääneen pääsevät Selviytyjät-ryhmissä mukana olleet nuoret ja vapaaehtoiset sekä projektin työntekijät. Puheenvuoron saa myös Noidankehästä pois – teoksen julkaissut erikoistutkija Virpi Pöyhönen.

Seminaarin ohjelma:

9.30 Aamukahvit tarjolla
10.00 Tervetuloa seminaariin!
Selviydytään kiusaamisesta -projekti: mistä lähdettiin liikkeelle?
10.30 Paneelikeskustelu: Nuorena ja vapaaehtoisena Selviytyjät-ryhmässä
11.15 Lounas (omakustanteinen)
12.15 Voiko koulukiusaamisen kierteen katkaista? Erikoistutkija, PsT Virpi Pöyhönen
13.15 Tuloksia ja oppeja matkan varrelta
Selviytymistarinoita – nuorten kokemuksia Selviytyjät-ryhmistä
14.00 Seminaari päättyy

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoitathan sekä paikan päällä osallistumisesta 13.11. mennessä tai etäyhteydellä 23.11. mennessä.

Ilmoittautuminen:Link icon Linkki